dilluns, 8 de febrer del 2016

NO AL TANCAMENT DE LÍNIES DE P3! RECOLLIDA DE SIGNATURES

Famílies, 
El nou Govern de la Generalitat acaba d’aterrar i ja ha manifestat la voluntat de tancar 30 línies de P3 a diversos municipis de la comarca per al proper curs, 2 de les quals seran tancades a Cornellà.
Tots els grups municipals de l’Ajuntament de Cornellà van aprovar al Ple una moció conjunta manifestant el seu rebuig a les intencions transmeses pels Serveis Territorials d’Ensenyament del Baix Llobregat pel tancament de línies de P3.
Per evitar aquest tancament es demana diàleg amb la comunitat educativa i governs locals així, com la reducció de ràtios fins a 20 alumnes per als nous grups de P3, garantint el manteniment de la plantilla de professorat.
Volem remarcar que als pressupostos de la Generalitat per al 2015, la subvenció a escoles privades concertades ha pujat el 17,3%, mentre que el pressupost en educació pública es manté retallat en xifres per sota de les del 2010.
Per això us demanem A TOTS I TOTES, que signeu al document de recollida de signatures que demà dia 10 de febrer deixarem a les taules que estan a l'edifici de Direcció de l'escola (davant recepció). És molt important comptar amb el suport de tota la comunitat educativa incloent a les famílies. Les signatures s'han de lliurar a Ensenyament la setmana del 25 de febrer. 
Si us plau, és molt important el recolzament de tots i totes. PER UNA EDUCACIÓ PÚBLICA I DE QUALITAT. 
Gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada