dijous, 18 de febrer del 2016

Concentració en suport de l'Educació Pública i contra el tancament de línies de P-3

El nou Govern de la Generalitat acaba d’aterrar i ja ha manifestat la voluntat de tancar 30 línies de P3 a diversos municipis de la comarca per al proper curs, 2 de les quals seran tancades a Cornellà.

Ahir tots els grups municipals de l’Ajuntament de Cornellà van aprovar al Ple una moció conjunta manifestant el seu rebuig a les intencions transmeses pels Serveis Territorials d’Ensenyament del Baix Llobregat pel tancament de línies de P3.

Per evitar aquest tancament es demana diàleg amb la comunitat educativa i governs locals així, com la reducció de ràtios fins a 20 alumnes per als nous grups de P3, garantint el manteniment de la plantilla de  professorat.

Volem remarcar que als pressupostos de la Generalitat per al 2015, la subvenció a escoles privades concertades ha pujat el 17,3%, mentre que el pressupost en educació pública es manté retallat en xifres per sota de les del 2010. 

Per això us demanem que fem una crida conjunta per una Educació Pública i de Qualitat

1.- Us emplacem el proper dijous dia 25 de febrer a les 17:15 h a la concentració que es farà davant de l'Ajuntament de Cornellà sota el lema " Per una escola Pública de Qualitat, Reducció de ràtio a P·3, no al tancament de línies".
Sortirem tots junts des de la porta de l'escola a les 16:45 h.
2.- Recollida de signatures (les trobareu davant de la porta de l'AMPA) per lliurar a Serveis Territorials del Baix.

AMPA Escola Antoni Gaudí de Cornellà de Llobregat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada