dijous, 25 de maig del 2023

Projecte AMPA VESTIM L' ESCOLA: "Biblioteca al aire lliure"

 Benvolgudes famílies

Ens fa molta il·lusió informar-vos que des de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat ens han subvencionat pel Projecte Millora de Patis que hem anomenat  des de l’AMPA “Vestim l’Escola”.

“La Biblioteca a l’aire lliure” serà un espai destinat a l’alumnat d’Infantil dins del seu pati, on tindran una zona de tranquil·litat adequada per els nens i nenes que durant l’hora d’esbarjo vulguin dedicar el temps a llegir contes. Tanmateix, el mateix espai podrà ser destinat per fer classes a l’aire lliure quan el professorat així ho vulgui.

Aquesta petita zona, estarà revestida amb gespa artificial i una cercat de neumàtics que pintarem de colors prèviament a la seva col·locació. En els dies més estivals, posarem una tela a mode de para-sol per fer més còmoda l’estada dels nens i nenes durant la lectura.

Famílies! Necessitarem mans per construir, pintar y col·locar. Començarem el dissabte dia 3 de juny, a les 10.30h i depenent del temps que es necessiti, us anirem informant sobre les properes sessions durant els dissabtes del mes de juny, a excepció del dia 17, que celebrarem la Festa de Fi de Curs.

Serà una experiència fantàstica, combinant tècniques de construcció, art, pintura i cohesió de grups entre alumnes, famílies, AMPA i Escola.

Us hi esperem!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada