dimarts, 9 de febrer del 2021

Al Carnaval, tot s'hi val

 Benvolgudes famílies,

Arriba Carnestoltes i una vegada més no podem trobar-nos tots a l’escola gaudint dels nostres fills i les nostres filles i les seves disfresses.

Per això us proposem que participeu a l’activitat “Al Carnaval, tot s’hi val ” on us animem a compartir una foto original amb tota la família disfressada i l’envieu a ampagaudicornella@gmail.com amb el nom de l’alumne i el curs (només una foto per família).

Teniu fins el proper dilluns 15 de febrer per poder enviar les vostres fotos, amb les quals posteriorment (i per a qui vulgui) farem un petit muntatge que penjarem al blog de l’AMPA.

Us hi esperem a tots i totes!!! Tots els participants tindran una dolça recompensa.

*Recordeu que només podran participar aquelles famílies que hagin fet efectiva la quota de l’AMPA per aquest curs 2020-2021.

 



El segon mes de l’any és curt de talla, però té un al·licient per la quitxalla i és que quan se li canten les absoltes arriba qui sap d’on en Carnestoltes.

Llavors, tant si fa bo com si fa fresca, tothom sol preparar-se per fer gresca.

Amb roba vella o nova, com qui endreça, es prepara amb desfici, la disfressa per fer cap a la magna desfilada on la gent cal que vagi ben mudada.

Es canta, es balla, es riu i es fa tabola; la gent per carnaval no està mai sola.

El segon mes de l’any és curt de talla, però diverteix molt a la quitxalla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada