dimarts, 5 d’abril del 2016

Xerrada "Relacions i comunicació entre pares/mares i fills/es"

Bon dia famílies!
Des de l'AMPA us presentem la tercera i última xerrada d'aquest any, oferida per l'Escola Municipal de pares i mares de l'Ajuntament de Cornellà.
Serà el pròxim dimecres 13 d'abril a les 17:00h al teatre de l'escola:
"RELACIÓ I COMUNICACIÓ ENTRE PARES/MARES I FILLS/ES"
a càrrec del CAPI (Centre d'atenció Psicopedagògica de Cornellà).
Hi haurà servei d'acollida per a totes aquelles famílies que ho necessitin. Aquest servei serà gratuït per a totes les famílies sòcies de l'AMPA. Per a les NO sòcies, el cost del servei serà de 2€ per nen/a.
Us demanem a totes aquelles famílies que vulgueu assistir, que us inscriviu enviant un correu electrònic a ampagaudicornella@gmail.com, presencialment els dilluns de 16:45 a 17:30h a l'oficina de l'AMPA o bé omplint la circular que repartirem properament i que hauríeu de dipositar a la bústia de l'AMPA. Per motius organitzatius, us preguem que ens deixeu el vostre nom, si fareu ús del servei d'acollida, el nom dels nens que estaran a l'acollida i si fan alguna extraescolar aquell dia a l'escola ens digueu quina. 
Us animem a tots a venir i escoltar els consells d'aquests professionals a l'hora de tractar determinats temes amb els nostres fills i comunicar-nos amb ells. 
Us hi esperem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada