divendres, 11 de desembre del 2015

Prova Pilot de gravació de les Nadales de l'escola

Famílies, 
Des de l’ AMPA es posa en marxa aquest any, una PROVA PILOT de gravació de les Nadales de l'escola de la propera setmana. Aquests vídeos estaran disponibles a l’ ordinador de l’ AMPA pels pares i mares de l’ Escola que se’ls vulguin gravar en un pendrive.
El motiu pel qual es posa en marxa aquesta iniciativa és, d’ una banda, facilitar a les mares i pares que gaudeixin de l’ actuació dels seus fills “en directe” i no a través de la pantalla del seu dispositiu electrònic, i d’altra, tenir un document gràfic per tots aquells que no hagin pogut assistir als concerts.
Agraïm la vostra col·laboració a l’ hora de respectar l’ espai de la càmera que estarà situada al fons- centre del teatre.
Volem fer una menció especial d'agraïment als pares de Daniela Aguilar (P5A) i Biel González (P3) que han possat a disposició de l'AMPA el material necessari per aquesta iniciativa.
Podreu passar amb els vostres pendrives a la tornada de vacances, tots els dilluns de 16:45 a 17:30. Us gravarem l'actuació en aquell mateix moment.
Bon cap de setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada