divendres, 24 d’abril del 2015

Necessitem la vostra col.laboració!

Bon dia famílies!

Moltes gràcies a tots aquells que van participar aquests dies a les activitats organitzades per l'AMPA. Ahir vam trobar que l'intercanvi de llibres va estar molt bé, però tot i així ens vam trobar que moltes famílies no s'havien informat bé de com es faria, encara que s'havia repartit el tríptic de la Setmana Cultural i s'havia publicat aquí i per web.
Per això, a tots els que esteu per aquí a Facebook i als que visiten la web, us demanem un favor. 


 Seria de gran ajuda, la difusió del Facebook i la web amb la técnica boca a boca, ja que encara que hem repartit circulars, possat cartells a l'escola, enviat mail a les famílies, etc... ens manca molta participació de les famílies en aquest sentit, i la col.laboració i participació de tots és bàsica pel bon funcionament i per què tot sigui encara millor.

Digueu als pares i mares dels companys dels vostres fills i filles que tenim Facebook, que tenim web, qué ens poden afegir, i s'assabentaran no només de les activitats organitzades per l'AMPA, sinò d'altres organitzades per Entitats de la nostra ciutat i que són molt i molt interessants!

I una menció especial als alumnes de 6è i les seves famílies, per la gran organització que van tenir ahir, estava tot molt bó, una currada molt xula, esperem que la recollida hagi sigut bona i que aconseguiu el vostre objectiu.
Felicitats!!!

Us agraïm molt la vostra col.laboració!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada